Επαγγελματικές Ευκαιρίες του Μέλλοντος και Ανάπτυξη Επιχειρηματικoυ Πνευματος.

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 10 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Το Ελληνο-Aμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο οργανώνει ένα κύκλο εκδηλώσεων με κεντρικό θέμα: Επαγγελματικές Ευκαιρίες του Μέλλοντος και Ανάπτυξη Επιχειρηματικoυ Πνευματος. Η δευτέρη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014, ώρα17:00, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας TUI Hellas, (Καρυάτιδων 16, Κάτω Κηφισιά).

Oι εκδηλώσεις αυτές απευθύνονται σε νέους ηλικίας από 17 – 22 ετών, (δηλαδή μαθητές τελευταίας τάξης Λυκείου και φοιτητές) παιδιά μελών του Επιμελητηρίου μας. Σκοπός αυτών των εκδηλώσεων είναι να ενημερωθούν οι νέοι μας, από κορυφαία Διευθυντικά Στελέχη μέλη της Επιτροπής Ηγεσίας, για τις εξελίξεις, προκλήσεις και ευκαιρίες του μέλλοντος όσο αφορά επαγγελματικές σταδιοδρομίες και ταυτόχρονα να έχουν την δυνατότητα να θέσουν τους προβληματισμούς τους μέσα από ένα εποικοδομητικό διάλογο που θα πραγματοποιείται σε κάθε εκδήλωση. Στόχος του Επιμελητηρίου μας είναι να διευκολυνθούν τα νέα σήμερα άτομα στον προγραμματισμό του επαγγελματικού τους προσανατολισμού και παράλληλα να προωθηθεί σε αυτούς το επιχειρηματικό πνεύμα.

Ακολουθεί το πρόγραμμα και το έντυπο συμμετοχής  της εκδήλωσης.

Πρόσκληση-Πρόγραμμα-Εντυπο Συμμετοχής

Σχόλιο του Διαχειριστή: Ευχαριστώ το Γιάννη Δήμο Υπεύθυνο ΚΕ ΠΛΗΝΕΤ Ν. Φθιώτιδας που με ενημέρωσε για την παραπάνω εκδήλωση .
Καλοδήμος Δ.

Σχολιάστε

1 × four =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here