Να πάρω το πτυχίο για ν’ ανεβώ στην πίστα…

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 10 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

«Θα ανέβω στο stage! Στην πίστα!». Μα είναι η θεατρική σκηνή… πίστα; Για κάποιους άγουρους θεατρολόγους, εξοικειωμένους με τα τηλεοπτικά stage, μάλλον είναι.Η μεγάλη κυρία της ελληνικής ενδυματολογίας Ιωάννα Παπαντωνίου διηγήθηκε στη συνάδελφο Μαργαρίτα Πουρνάρα σε συνέντευξή της στο φύλλο της «Καθημερινής» την Κυριακή 9/2 ότι «όταν με κάλεσαν να διδάξω ενδυματολογία στο ελληνικό πανεπιστήμιο, είχα φοιτητές που δεν ενδιαφέρονταν και είχαν εισαχθεί στη σχολή διότι είχε χαμηλή βάση εισαγωγής. Αποκαλούσαν τη σκηνή πίστα, λες και μιλούσαμε για μπουζούκια. Κάποια στιγμή δεν άντεξα. Παραιτήθηκα». Όλο το άρθρο εδώ: Να πάρω το πτυχίο για ν’ ανεβώ στην πίστα… .

Σχολιάστε

2 × three =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here