Κανένα Ελληνικό Πανεπιστήμιο στα 100 καλύτερα του κόσμου.

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 10 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Στην κορυφή της φετινής κατάταξης των 100 καλύτερων πανεπιστημίων του κόσμου που δημοσιεύτηκε στην εκπαιδευτική επιθεώρηση των «Τάιμς» δεν θα βρει κανείς Ελληνικό πανεπιστήμιο ανάμεσα στα 100 καλύτερα του κόσμου, θα βρει όμως ένα Τουρκικό, το Τεχνικό Πανεπιστήμιο Μέσης Ανατολής με έδρα την Αγκυρα, στις θέσεις 71-80. Επίσης, θα βρει πανεπιστήμια από τη Βραζιλία, την Κορέα, την Ελβετία, τη Σουηδία, την Κίνα, τη Σιγκαπούρη κ.α. Το μερίδιο του λέοντος πήραν πάντως για μία ακόμα χρονιά τα αμερικανικά ιδρύματα με 46 στα 100 καλύτερα, ενώ ακολουθεί η Βρετανία με 10 πανεπιστήμια στην κατάταξη.
Η πλήρης λίστα εδώ

times-rank-2014

 

 

 

 

Σχολιάστε

8 − three =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here