Ενας καινοτόμος Ελληνας

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 10 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Ο Θάνος Παππάς, δεύτερος από αριστερά, μαζί με έναν Ιταλό και έναν Γερμανό φοιτητή, βρέθηκε στην τριάδα των βραβευμένων από την Ευρωπαϊκή Ενωση για την κατασκευή αυτοκινήτων. Ο 22χρονος Ελληνας σχεδίασε ένα όχημα πόλης για οδήγηση από ανθρώπους που κάνουν χρήση αναπηρικού αμαξιδίου. Το 2013 αποφοίτησε από το Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, το οποίο γιορτάζει φέτος τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του. Το βραβείο που πήρε αποτελεί δείγμα για τη δουλειά αριστείας που γίνεται στο περιφερειακό ίδρυμα. Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλο το άρθρο.

 

Σχολιάστε

5 × four =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here