Δωρεάν εισιτήρια για πρωτοετείς φοιτητές

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 10 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Δήλωσε συμμετοχή από την 1η έως 15 ΑπριλίουΣτηρίζουμε τις προσπάθειες των νέων και κρατάμε θέση στα αεροσκάφη μας για πρωτοετείς φοιτητές από όλη την Ελλάδα, που σπουδάζουν μακριά από το σπίτι τους, ώστε να ταξιδεύουν δωρεάν στον τόπο σπουδών τους.

Με το Πρόγραμμα Στήριξης Φοιτητών ‘κοντά στους νέους’προσφέρουμε, για την φετινή χρονιά 2013 – 2014, σε 250 φοιτητές 8 δωρεάν εισιτήρια κάθε χρόνο και για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

100 πρωτοετείς φοιτητές των ελληνικών ΑΕΙ από τα νησιά των άγονων γραμμών*

150 πρωτοετείς φοιτητές των ελληνικών ΑΕΙ από την υπόλοιπη Ελλάδα

Το πρόγραμμα ξεκινά τη φετινή πανεπιστημιακή χρονιά – 2013/2014 θα συνεχιστεί και την επόμενη (2014/2015) και συνολικά θα προσφέρει σε 500 φοιτητές περισσότερα από 18.000 εισιτήρια στο δίκτυο της Aegean και της Olympic Air. Η επιλογή των φοιτητών θα βασιστεί τόσο στην επιτυχή εισαγωγή σε ΑΕΙ, όσο και σε συγκεκριμένα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, ώστε να επωφεληθούν οι νέοι που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Δες τα δικαιολογητικά που θα χρειαστεί να υποβάλλεις εδώ.

Αν είσαι κι εσύ πρωτοετής φοιτητής, δήλωσε συμμετοχή από την 1η έως 15 Απριλίου.

Η ανακοίνωση των δικαιούχων θα γίνει στις 2 Μαΐου.

Περισσότερες πληροφορίες στο link.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή βοήθεια σχετικά με το Πρόγραμμα «κοντά στους νέους» ή με τη διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο email: kontastousneous@aegeanair.com.

*Νησιά Άγονων γραμμών: Αστυπάλαια, Ζάκυνθος, Λέρος, Μήλος, Νάξος, Πάρος, Σύρος,
Κάλυμνος, Κύθηρα, Ικαρία, Σκιάθος, Κάρπαθος, Κάσος, Σκύρος, Καστελόριζο

πηγή: http://www.kontastousneous.gr/

Σχολιάστε

4 × one =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here