Πυρά του ΤΕΕ κατά Αρβανιτόπουλου και Απ. Κακλαμάνη για «ύποπτες μεθοδεύσεις» στο πολυνομοσχέδιο

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 10 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Πηγή: εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ) με αφορμή το πολυνομοσχέδιο, υποστηρίζοντας ότι «θα μείνει στα χαρτιά».
Το ΤΕΕ κάνει λόγο για «νέο ισχυρό χτύπημα στο Ταμείο των μηχανικών, με κατάργηση σημαντικών πόρων του ΤΣΜΕΔΕ» που «ψήφισε νύχτα η ισχνή κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή» και για «πρωτοφανές πελατειακό αλισβερίσι, με πρωταγωνιστές τους Κ. Αρβανιτόπουλο και Απ. Κακλαμάνη».
Το ΤΕΕ καλεί τους μηχανικούς να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο καταγγελίας της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ενωσης την Τρίτη στις 6.00 μ.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: Συνέχεια

Σχολιάστε

one × 3 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here