Φοιτητές έδειραν το πρόεδρο του Φυσικού Αθήνας!

Διαβάζω στη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:
“σοκάρει η περιγραφή του κοσμήτορα Θετικών Επιστημών, Κωνσταντίνου Βαρώτσου, για τα χθεσινά γεγονότα στο Φυσικό προς τον πρύτανη του ΕΚΠΑ Θεοδόσιο Πελεγρίνη: «Στον χώρο της Γραμματείας ο πρόεδρος του Τμήματος Γ. Τόμπρας δέχτηκε επίσκεψη ομάδας φοιτητών, μέλη κατά δήλωσή τους του Δ.Σ. των φοιτητών, με απαίτηση να συναινέσει στο κλείσιμο του Τμήματος, αύριο Πέμπτη. Στην άρνησή του, δέχτηκε αρχικά φραστική επίθεση, όπως και η παρευρισκόμενη επίκουρη καθηγήτρια Ν. Σαουλίδου, και στη συνέχεια και σωματική, με αλλεπάλληλες σπρωξιές, χτυπήματα και απειλές για την προσωπική του και οικογενειακή του ασφάλεια και συγκεκριμένα: «Θα βρω πού μένεις ρε και θα σε κάψω», «θα κάνουμε κατάληψη, θα σε κλείσουμε σε υπόγειο και θα σε βασανίσουμε ρε…» για τα οποία προτίθεται να κάνει μήνυση κατά αγνώστων». Αληθινό αίσχος για το ΕΚΠΑ.”

Σχόλιο του διαχειριστή: Ένα ακόμα γεγονός που δείχνει το Μπάχαλο που επικρατεί στο Πανεπιστήμιο Αθηνών εδώ και χρόνια. Φοίτησα στο Φυσικό Αθήνας τη περίοδο 1979-1984 και γνωρίζω από πρώτο χέρι το μπάχαλο που επικρατεί. Εάν ξαναγύριζε ο χρόνος πίσω δεν θα πέρναγα ούτε απέξω.
Πανεπιστήμιο Αθηνών: Ευχαριστώ δεν θα πάρω!

Καλοδήμος Δ.

© 2014, . Για την αναδημοσίευση της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η αναφορά του link προς το άρθρο του sep4u.gr

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 thought on “Φοιτητές έδειραν το πρόεδρο του Φυσικού Αθήνας!

 1. Δεν φταίει το Φυσικό ως σχολή, βέβαια. Η κακή νοοτροπία μας είναι που επιτρέπει σε τραμπούκικες ομάδες να επιβάλλονται. Και σαν τυπικοί τραμπούκοι να κατηγορούν τους άλλους για ‘φασίστες’, ‘ρεφορμιστές’, ‘προδότες του κινήματος’ και άλλα φαιδρά. Το πιο τραγικό είναι ότι η Πολιτεία παρόλο που ψήφισε Νόμο (Διαμαντοπούλου) από περισσότερους από 250 βουλευτές για την κατάργηση του ασύλου της βίας, δεν μπορεί να τον επιβάλλει εξαιτίας των ομάδων αυτών που λυμαίνονται το Ιδρύματα. Και μετά αναρωτιούνται κάποιοι γιατί οι ακραίες απόψεις διασπείρονται όλο και περισσότερο στην κοινωνία. Η λύση είναι απλή: με την παραμικρή πράξη βίας στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ καλείς την Αστυνομία, βουτάει τους τραμπούκους και τους οδηγεί εκεί που πρέπει για τα περαιτέρω. Τότε και μόνο προστατεύετυαι το Άσυλο της ελεύθερης διακίνησης της γνώσης και καταργείται το άσυλο που απολαμβάνει η βία των παραπάνω ομάδων που δέρνουν Καθηγητές.
  Φιλικά
  Θανάσης Μανταφούνης, Φυσικός

Leave a Comment

15 − 11 =

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!