Κλείνει το ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας από 23-29/6/2014 λόγω έλλειψη χρηματοδότησης

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 10 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Υλοποιώντας την απόφαση της Συγκλήτου/Συνέλευσης του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας που πάρθηκε στη συνεδρίαση της 4ης
Ιουνίου 2014, θέμα 13ο , το ΤΕΙ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να αναστείλει την λειτουργία του (εκπαιδευτική διαδικασία και των διοικητικών υπηρεσιών του) από την Δευτέρα 23-06-2014 έως την Κυριακή 29-06-2014.
Βασικός λόγος της αναστολής της λειτουργίας του ιδρύματος είναι η έλλειψη χρηματοδότησης εκ μέρους του Υπουργείου που οδηγεί σε μια σειρά σημαντικών προβλημάτων, όπως η μη πληρωμή των έκτακτων καθηγητών, των συμβασιούχων καθαριότητας, της σίτισης και της φύλαξης καθώς και λοιπών οικονομικών υποχρεώσεων του Ιδρύματος  απαραίτητων για την ομαλή λειτουργία του.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΙ
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Σχετικό έγγραφο

Σχολιάστε

thirteen − seven =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here