Άνοιξε το σύστημα για την υποβολή των Μηχανογραφικών

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 10 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Από την Τρίτη 24-6-2014 έως και τη Δευτέρα 14-7-2014, οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ μπορείτε να υποβάλετε ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό σας Δελτίο (Μ.Δ.) στη παρούσα ηλεκτρονική διεύθυνση. Σας υπενθυμίζουμε ότι, όσοι δεν έχετε, ήδη, λάβει κωδικό ασφαλείας, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Λύκειό σας για να δημιουργήσετε τον απαραίτητο κωδικό.

Στον παρόντα ιστότοπο, μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες χρήσης της εφαρμογής, στατιστικά στοιχεία και χρήσιμες πληροφορίες.

Επισημαίνεται ότι από τις 24-6-2014 μπορείτε να υποβάλετε μόνο πρόχειρο Μηχανογραφικό Δελτίο και μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ αντίστοιχα, μπορείτε να προβείτε στην τελική Οριστικοποίηση του Μηχανογραφικού σας Δελτίου.

Με την Οριστικοποίηση, το Μηχανογραφικό σας Δελτίο, αποκτά πλέον μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου και πρέπει να το εκτυπώσετε ή/και να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.

mix2014

Σχολιάστε

4 × four =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here