Σε ποια ιατρική να σπουδάσω;

Πριν λίγες μέρες φίλος Δ/ντης σε σχολείο ζήτησε τη γνώμη μου για το ποια ιατρική να προτιμήσει η κόρη του. Του είπα ότι την Αθήνα δεν την προτείνω λόγω της πόλης και λόγω μετεγγραφών θα αυξηθούν πάρα πολύ οι εισακτέοι . Ρώτησα τη γνώμη φίλης που έχει σπουδάσει Αθήνα Χημικό με Διδακτορικό στη Βιολογία και μου πρότεινε Αθήνα. Σήμερα τον βρήκα τυχαία στο Super Market και μου είπε ότι πήγε στην Ιατρική Αθήνας και η συνολική εικόνα της Σχολής  και του περίγυρου τον απογοήτευσαν  τόσο ώστε πλέον την Ιατρική Αθήνας δεν θα τη δηλώσει με τίποτα. Με την ευκαιρία αυτής της περίπτωσης επαναλαμβάνω αυτό που λέω χρόνια . Για να καταλάβετε αν σας αρέσει μια σχολή μια επίσκεψη στους χώρους της Σχολής θα σας βοηθήσει αποφασιστικά να σχηματίσετε αν σας αρέσει ή όχι. Αν είχα επισκεφτεί το Φυσικό Αθήνας το 1979  δεν θα το δήλωνα ποτέ .

Καλοδήμος Δ.

© 2014, . Για την αναδημοσίευση της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η αναφορά του link προς το άρθρο του sep4u.gr

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 thought on “Σε ποια ιατρική να σπουδάσω;

  1. http://www.docdroid.net/edqe/bio-rules-.pdf.html

    Το επάγγελμα του βιολόγου στην εφημερίδα της κυβερνήσεως με σκαναρισμένα τα ΦΕΚ: ελευθερος επαγγελματιας με αυτονομη υπογραφη, επαγγελματιας υγειας, διευθυντης εργαστηριου αναλυσης ανθρωπινων δειγμάτων (αίμα, κύτταρα κ.α.), διευθυντης εργαστηριου αναλυσης τροφίμων. Όλα στην εφημερίδα της κυβερνήσεως.

Leave a Comment

2 + 2 =

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!