Αν. Λοβέρδος: Πρώτα τα αποτελέσματα και μετά η Υ.Α. για μετεγγραφές

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 10 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

loverdosΔικαίωμα μετεγγραφής έχουν και οι φοιτητές που προέρχονται από μονογονεϊκές οικογένειες ή οικογένειες με ένα παιδί αλλά χωρίς εισοδήματα διευκρίνισε ο υπουργός Παιδείας αναφερόμενος στην προσθήκη που έκανε στη προηγούμενη ρύθμιση, ενώ διαβεβαίωσε ότι η υπουργική απόφαση για την εφαρμογή του νόμου θα εκδοθεί όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες των αποτελεσμάτων.
«Ο νόμος για τις μετεγγραφές των φοιτητών είναι σαφής και δεν πρέπει ο κόσμος να αναστατώνεται», τόνισε ο υπουργός σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9.
Όπως ανέφερε η ρύθμιση που κατατέθηκε στη Βουλή ήταν προσθήκη στο νόμο που έχει ψηφιστεί για τις μετεγγραφές και ορίζει ότι δικαίωμα έχουν επιπλέον οι φοιτητές από «μονογονεϊκές οικογένειες ή οικογένειες με ένα παιδί αλλά χωρίς εισοδήματα, με όριο βέβαια το 10% επί των αιτήσεων που θα υποβληθούν και με κριτήριο και σειρά την επίδοση του μαθητή, ακριβώς όπως ίσχυε δηλαδή πρόπερσι η διάταξη».
ΟΛΟ το άρθρο εδώ

Σχολιάστε

one × five =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here