Επιλογές μαθημάτων ανα μάθημα επιλογής και ανα κατεύθυνση

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 15 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Arithmos_Proseleushs_2009_kateythinseis.pdf

Ένα  σημαντικό στοιχείο που προκύπτει από την παραπάνω ανάλυση που δείχνει και τις στρεβλώσεις του Συστήματος Εισαγωγής είναι ότι το 83% των υποψηφίων της Θεωρητικής Κατεύθυνσης  πήραν μάθημα επιλογής τη Βιολογία Γενικής Παιδείας που τους δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουν τις σχολές υγείας του 3ου πεδίου που τα κύρια μαθήματα τους απαιτούν γνώσεις Φυσικής , Χημείας , Μαθηματικών και Βιολογίας!!!. Είναι και αυτό συνέπεια της άδικης και άστοχης δυνατότητας που παρέχει το Σύστημα Εισαγωγής σε υποψηφίους να διεκδικούν  την ίδια Σχολή εξεταζόμενοι σε τελείως διαφορετικές ομάδες μαθημάτων.

Καλοδήμος Δημήτρης

Σχολιάστε

fourteen − 8 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here