Το βιογραφικό του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΟΙΚ

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 10 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Νέος Γενικός Γραμματέας του ΥΠΟΙΚ ο Τάσος Αναστασάτος

Καθήκοντα Γενικού Γραμματέα στο Υπουργείο Οικονομικών αναλαμβάνει ο Δρ. Τάσος Αναστασάτος, διαδεχόμενος την απερχόμενη ΓΓ Χριστίνα Παπακωνσταντίνου.

Ο Τάσος Αναστασάτος ήταν έως πρότινος Senior Economist (Ανώτερος Οικονομολόγος) της Eurobank. Είναι κάτοχος Διδακτορικού και Μεταπτυχιακού από το Πανεπιστήμιο Warwick της Μ. Βρετανίας και πτυχιούχος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Έχει διατελέσει Οικονομολόγος της Τραπέζης της Ελλάδος, Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Loughborough και Επισκέπτης Μέλος Δ.Ε.Π. του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το ερευνητικό του έργο εστιάζεται στους τομείς των διεθνών μακροοικονομικών και χρηματοοικονομικών, καθώς και των διαρθρωτικών και δημοσιονομικών ζητημάτων της ελληνικής οικονομίας.

πηγή: εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ

Σχολιάστε

nineteen − six =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here