Στις αρχή του 2015 η ολοκλήρωση των μετεγγραφών

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 10 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Ο Υπουργός Παιδείας δήλωσε μεταξύ άλλων:

Για πότε θα λήξει η εκκρεμότητα για όσους περιμένουν τη μετεγγραφή τους: Δεν μπορώ να είμαι τόσο σαφής. Είπαμε, για να διευκολύνουμε και να επιταχύνουμε τις αιτήσεις να τις παραλάβει το Υπουργείο. Άρα έχουμε ετοιμάσει ένα πρόγραμμα υποδοχής των αιτήσεων για να ξέρουμε ακριβώς σε κάθε Τμήμα πόσοι έχουν έρθει. Και πρόσθεσε θα τελειώσει όπως και πέρυσι. Δηλαδή η εικόνα που έχω από τις ερωτήσεις που κάνω και τις απαντήσεις που παίρνω είναι ότι πέρσι οι μετεγγραφές στον κυρίως όγκο τους έγιναν στην αρχή του επόμενου έτους. Η Υπουργική Απόφαση θα βγει τις επόμενες μέρες.

Το Δελτίο Τύπου εδώ

1 σκέψη στο “Στις αρχή του 2015 η ολοκλήρωση των μετεγγραφών

  1. ΙΟΥΛΙΟΣ:
    “Σχεδον απιθανο το ενδεχομενο να μην γινουν δεκτες καποιες αιτησεις”
    Σύμφωνα με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: “Να μην αναστατώνεται ο κόσμος, ο νόμος για τις μετεγγραφές είναι σαφής”.
    http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typoy-kai-dimosion-sxeseon-main/deltia-typoy-main/11512-11-07-14-alpha.html

    ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ

Σχολιάστε

six + 10 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here