Οι 50 καλύτερες εταιρείες στον κόσμο

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 9 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Είναι οι εταιρείες – όνειρο για κάθε εργαζόμενο. Είναι οι 50 καλύτερες επιχειρήσεις στον κόσμο οι οποίες φημίζονται για τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας για το προσωπικό τους. Όπως ανακοινώθηκε από την μεγάλη εταιρεία εύρεσης εργασίας Glassdoor η ψηφοφορίας εργαζομένων για τις εταιρείες ολοκληρώθηκε και δημοσιεύονται οι ιδανικότερες εταιρείες για να δουλέψει κάποιος το 2015.
Πρόκειται για εταιρείες με πάνω από 1.000 εργαζόμενους και λήφθηκε υπ΄ όψιν τα προνόμια και η φροντίδα που παρέχονται προς τους εργαζόμενους.
Η Google από την 8η θέση που ήταν πέρυσι φέτος κατέλαβε την 1η θέση ενώ η Apple από την 35η θέση ανέβηκε στην 22η αντίθετα το Facebook από την 5η θέση έπεσε στην 13η.
Η έκπληξη όμως ήρθε από το Twitter το οποίο ενώ πέρυσι ήταν στη δεύτερη θέση, φέτος δεν κατάφερε να μπει ούτε στην 50άδα.
Η πλήρης λίστα εδώ

πηγή

Σχολιάστε

one × 5 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here