Κορυφαίο επιστημονικό επίτευγμα για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ 1000 ΑΝΑΦΟΡΩΝ
Κορυφαίο επιστημονικό επίτευγμα για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τους ανθρώπους του

Περιοδικό SCIENCE
Δελτίο Τύπου, Μυτιλήνη 16.1.15
Σε πρόσφατη ανακοίνωση του πλέον αξιόπιστου συστήματος διεθνούς ακαδημαϊκής αξιολόγησης δημοσιεύσεων σε σειρά επιστημονικών πεδίων, το Web of Science/Knowledge (Thomson Reuters), κατεγράφη ότι το άρθρο με τίτλο: «Plant Diversity and Productivity Experiments in European Grasslands», που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό SCIENCE (Vol. 286, no. 5442, pp. 1123-1127, November 1999) και είναι αποτέλεσμα σημαντικής ερευνητικής συνεισφοράς συνεργαζόμενων ερευνητών στους οποίους περιλαμβάνονται από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ο Αναπ. Καθ. Παναγιώτης Δημητρακόπουλος, o Καθ. Ανδρέας Τρούμπης και ο ερευνητής Α. Σ. Σιαμαντζούρας, ξεπέρασε πλέον τον αριθμό των χιλίων (1.000) αναφορών (citations).
Για τους περισσότερους επιστημονικούς κλάδους που ερευνητικά θεραπεύει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, και ιδιαιτέρως για την Οικολογία, ο εντυπωσιακός αριθμός των 1000 αναφορών και μάλιστα στη συγκεκριμένη βιβλιογραφική βάση δεδομένων, υποδηλώνει διαχρονικά κορυφαία συνεισφορά σε διεθνή κλίμακα για την επιστήμη και αποτελεί τιμή για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Κοσμήτορα της Σχολής Περιβάλλοντος Καθηγητή Α. Τρούμπη και στον Πρόεδρο του Τμήματος Περιβάλλοντος Αναπληρωτή Καθηγητή Παν. Δημητρακόπουλο για την ώριμη ερευνητική τους παρουσία, για τη σημαντικότητα των αποτελεσμάτων της ερευνητικής τους δράσης και το κορυφαίο επίπεδο διεθνούς αποδοχής του επιστημονικού έργου τους.

πηγή: Πανεπιστήμιο Αιγαίου

aegeanrelations

© 2015, . Για την αναδημοσίευση της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η αναφορά του link προς το άρθρο του sep4u.gr

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment

ten − two =

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!