Οι σχιζοφρένιες του Νέου Λυκείου

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 9 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

1]Δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση στο Επιστημονικό Πεδίο Οικονομικών & Πληροφορικής  από την Ομάδα Προσανατολισμού ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ αν και η Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (ΑΕΠΠ) περιέχεται στα 5 μαθήματα της Ομάδας Προσανατολισμού ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ!.
2]Υπάρχουν μαθήματα στις κατευθύνσεις που δεν θα εξετάζεται πανελλαδικά ΚΑΝΕΝΑ παιδί της αντίστοιχης Ομάδας Προσανατολισμού!
– η Κοινωνιολογία και η Λογοτεχνία στην Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών
– η Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον στην Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών
-η Κοινωνιολογία και η Ιστορία Κατεύθυνσης στην Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.
3]για να περάσει κάποιος σε σχολές Οικονομίας και Πληροφορικής θα διδάσκεται την εβδομάδα 3 ώρες Ιστορία κατεύθυνσης και 2 ώρες Προγραμματισμό (ΑΕΠΠ) !!! Οι 3 ώρες Ιστορία κατεύθυνσης έρχονται να προστεθούν σε 2 ακόμα ώρες την εβδομάδα με Ιστορία Γενικής Παιδείας! Δηλαδή 5 ώρες Ιστορία και 2 ώρες Προγραμματισμό (ΑΕΠΠ) !

Ο ορισμός της σχιζοφρένιας: 3 ώρες Ιστορία κατεύθυνσης και 2 ώρες Προγραμματισμό (ΑΕΠΠ) για να περάσεις σε σχολές Πληροφορικής!!!!!!!!!!!!

opas

opthet

opoikplir

1 σκέψη στο “Οι σχιζοφρένιες του Νέου Λυκείου

  1. Και να προσθέσουμε στα παραπάνω ότι αν οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στις σχολές Επιστημών Εκπαίδευσης θα διδάσκονται 3 ώρες Ιστορία κατεύθυνσης την οποία δεν θα εξετάζονται ενώ 2 την Ιστορία Γενικής Παιδείας την οποία θα εξετάζονται!!!

Σχολιάστε

4 + eighteen =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here