H αίτηση για τις Στρατιωτικές Σχολές. Πως συμπληρώνεται.

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 9 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Αίτηση Υποψηφίου στην Προκήρυξη για ΑΣΕΙ – ΑΣΣΥ 2015
Προκήρυξη για ΑΣΕΙ – ΑΣΣΥ 2015

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ:

ΟΔΗΓΙΕΣ  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ  ΕΝΤΥΠΟΥ

Απαραίτητες προϋποθέσεις για να καταστεί επεξεργάσιμη η ΑΙΤΗΣΗ – ­ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ του υποψηφίου ως ακολούθως:
α. Η ύπαρξη περιβάλλοντος WINDOWS στον Η/Υ που θα χρησιμοποιήσετε.
β. Η ύπαρξη της εφαρμογής ADOBE READER στον ανωτέρω Η/Υ.
γ. Πρώτα από όλα, αποθηκεύετε στον Η/Υ σας την ΑΙΤΗΣΗ – ­ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ του υποψηφίου και στην συνέχεια την ανοίγετε προκειμένου να την συμπληρώσετε.
δ. Ξεκινάτε από την αρχή. Προσοχή διότι αν δεν έχετε συμπληρώσει προηγούμενο πεδίο δεν μπορείτε να συνεχίσετε στο επόμενο.
ε. Στα πεδία όπου απαιτείται συμπλήρωση στοιχείων του υποψηφίου, αυτή πραγματοποιείται με ελληνικά κεφαλαία (όπως αναφέρεται και στις οδηγίες του εν λόγω εντύπου) ενώ στα υπόλοιπα πεδία, επιλέγεται από τον υποψήφιο μέσα από τις επιλογές που ήδη υφίστανται σε κάθε πεδίο ξεχωριστά.

Καλοδήμος Δ. Υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Λαμίας

Σχολιάστε

8 + 12 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here