Δυστυχώς η παράνοια ψηφίσθηκε !

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 9 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Περίμενα ότι την τελευταία στιγμή θα άλλαζε η εξής παρανοϊκή ρύθμιση :για να περάσει κάποιος σε σχολές Οικονομίας και Πληροφορικής θα διδάσκεται την εβδομάδα 3 ώρες Ιστορία κατεύθυνσης και 2 ώρες Προγραμματισμό (ΑΕΠΠ) !!! Οι 3 ώρες Ιστορία κατεύθυνσης έρχονται να προστεθούν σε 2 ακόμα ώρες την εβδομάδα με Ιστορία Γενικής Παιδείας! Δηλαδή 5 ώρες Ιστορία και 2 ώρες Προγραμματισμό (ΑΕΠΠ) ! Και η τρέλα ολοκληρώνεται αφού η Ιστορία Κατεύθυνσης ΔΕΝ  εξετάζεται Πανελλαδικά από ΚΑΝΕΝΑ υποψήφιο αυτής της Ομάδας Προσανατολισμού! Για μια ακόμα φορά τα μαθήματα και οι ώρες καθορίζονται από τις πιέσεις των  συνδικαλιστικών ηγεσιών  των επιστημονικών ενώσεων και όχι από τις ανάγκες της επιστήμης για την οποία προορίζονται οι υποψήφιοι.

opas

 

Σχολιάστε

seven + three =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here