To Νέο Λύκειο μετά την ανακοίνωση των συντελεστών στα μαθήματα αυξημένης βαρύτητας (ανακοινοποίηση)

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 9 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Πατήστε εδώ
Έχει διορθωθεί η διαφάνεια με αριθμό 34. Από παραδρομή στους υποψηφίους της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών σχολών που διεκδικούν τις Επιστήμες Εκπαίδευσης αντί για το μάθημα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας είχε γραφεί το το μάθημα Ιστορία Γενικής Παιδείας.

neo-lykeio-mathimata-ana-epistimoniko-pedio

6 σκέψεις στο “To Νέο Λύκειο μετά την ανακοίνωση των συντελεστών στα μαθήματα αυξημένης βαρύτητας (ανακοινοποίηση)

  1. ΣΤΗΝ 34 ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ (ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ)ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΚΠΑΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ.Π. ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗ) . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΤΙ .
    (Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 10 ΤΙ ΝΑ ΠΩ;)

    • Σας ευχαριστώ πολύ για τη διόρθωση. Αυτή τη πληροφορία την έχω σε άλλες διαφάνειες σωστή, αλλά στη συγκεκριμένη διαφάνεια από παραδρομή έγινε λάθος.

  2. Εξαιρετική παρουσίαση, ευχαριστούμε. Απλά να προσθέσουμε στην τελευταία σελίδα ότι δεν γνωρίζουμε ακόμη και αν οι μαθητές θα δίνουν πρώτα εξετάσεις για το απολυτήριο (και στα πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα) και μετά πανελλαδικές ή αν θα ισχύσει το μέχρι τώρα σύστημα.

    • το γνωρίζουμε από το νόμο 4186/2013. Πρώτα απολυτήριο με ενδοσχολικές και μετά όποιοι θέλουν συνεχίζουν για πανελλαδικές..

Σχολιάστε

9 − 5 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here