Κρίσιμες ημερομηνίες για τις διαδικασίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 9 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Από εδώ και στο εξής οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν τα ακόλουθα:
-Στα μέσα Ιουνίου θα πρέπει να πάνε στο Λύκειο στο οποίο υπέβαλαν την Αίτηση – Δήλωση του Φεβρουαρίου, ώστε να αποκτήσουν τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) που θα χρησιμοποιήσουν κατά την ηλεκτρονική υποβολή του Μηχανογραφικού τους Δελτίου. Οι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων (χωρίς νέα εξέταση) θα μπορούν να αποκτούν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) σε όποιο Λύκειο τους εξυπηρετεί.
– Η υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων θα γίνει και φέτος ηλεκτρονικά, έως τις αρχές Ιουλίου. Οσοι δηλώσουν σχολές μακριά από το σπίτι τους, ας θυμηθούν ότι εφέτος οι μετεγγραφές θα είναι ελάχιστες.
– Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα αρχίσουν την Τετάρτη 17 Ιουνίου.
– Η υγειονομική εξέταση και η πρακτική δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) θα διεξαχθούν 15-26 Ιουνίου.
– Οι επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ θα αρχίσουν την Τρίτη 9 Ιουνίου.
– Οι απολυτήριες εξετάσεις για τα μαθήματα που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας για την Γ’ τάξη των Ημερήσιων και την Δ’ τάξη των Εσπερινών Γενικών Λυκείων αρχίζουν σήμερα για όσους έχουν συμμετάσχει στις Πανελλαδικές και τελειώνουν μέχρι 18 Μαΐου.

Σχολιάστε

16 − 10 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here