Ποια είναι η καλύτερη επιλογή Ομάδας Προσανατολισμού/μαθημάτων για τα τμήματα Γεωπονίας το 2016

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 9 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

τα τμήματα Γεωπονίας το 2016  είναι κοινά στο 2ο & 3ο επιστημονικό πεδίο.
mix-2016-geop-aeiΣτο  2ο & 3ο επιστημονικό πεδίο μπορείς να έχεις πρόσβαση και από τις 3  Ομάδες Προσανατολισμού. Από την Ανθρωπιστικών Σπουδών  & την Οικονομίας και Πληροφορικής με Βιολογία Γενικής   με απώλεια μορίων και από τη Θετικών Σπουδών με Μαθηματικά Κατεύθυνσης ή Βιολογία Κατεύθυνσης χωρίς απώλεια μορίων. Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος είναι από τη Θετικών Σπουδών με Βιολογία Κατεύθυνσης. Δηλαδή τα μαθήματα να είναι: Ν. Γλώσσα, Φυσική, Χημεία και Βιολογία.  Άλλωστε η γνώση αυτών των  μαθημάτων είναι  απαραίτητη  για να μπορείτε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των μαθημάτων που διδάσκονται στις σχολές Γεωπονίας.
neo-lykeio-mathimata-ana-epistimoniko-pedio

Καλοδήμος Δ | Υπεύθυνος ΣΕΠ | ΚΕΣΥΠ Λαμίας

1 σκέψη στο “Ποια είναι η καλύτερη επιλογή Ομάδας Προσανατολισμού/μαθημάτων για τα τμήματα Γεωπονίας το 2016

  1. Καλησπέρα!Άρχισα να αγχώνομαι και θα ήθελα να ακούσω τι πιστεύετε.Έβγαλα 12.100 μόρια και δήλωσα ΤΕΙ Τεχολόγων γεωπόνων στην Θεσσαλονίκη (10.702 το 2015)υπάρχει περίπτωση να ανέβει πάνω από 1.400 μόρια με απότέλεσμα να μην πιάσω την σχολή?

Σχολιάστε

two × 1 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here