H εγκύκλιος για την υποβολή μηχανογραφικών δελτίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ σε προθεσμία από 15-6-2015 ως 7-7-2015

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 9 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Η εγκύκλιος για την υποβολή μηχανογραφικών δελτίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ σε προθεσμία από 15-6-2015 ως 7-7-2015.

εδώ

Χρήσιμες πληροφορίες για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού εδώ

Η υποβολή του Μηχανογραφικού γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα :
http://exams.it.minedu.gov.gr/

Απόκτηση κωδικού ασφαλείας (password) από τους υποψηφίους ΕΠΑΛ (ομάδα Α΄).

Δικαίωμα να υποβάλουν φέτος μηχανογραφικό δελτίο έχουν οι :
α)Υποψήφιοι ΕΠΑ.Λ (Ομάδα Α΄) που υπέβαλαν Αίτηση-Δήλωση και συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΕΠΑ.Λ (Ομάδα Α΄) του 2015.
β) Υποψήφιοι που έλαβαν μέρος και συμμετείχαν στη διαδικασία επιλογής των πανελλαδικών εξετάσεων ημερησίων ΕΠΑ.Λ (Ομάδα Α΄) κατά τα έτη 2013 ή 2014, οι οποίοι διεκδικούν το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ημερησίων ΕΠΑ.Λ (Ομάδα Α΄) των ετών 2013 ή 2014 και επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων εισακτέων χωρίς νέα εξέταση, οφείλουν να γνωρίζουν ότι συμμετέχουν με τη βαθμολογία που πέτυχαν κατά την τελευταία τους εξέταση στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα (2 γενικής παιδείας-2 ειδικότητας) και τα ειδικά μαθήματα, χωρίς να εξεταστούν ξανά σε κάποιο από τα προηγούμενα και μπορούν να δηλώσουν στο Μηχανογραφικό Δελτίο έτους 2015, μόνο τα τμήματα του Τομέα με τον οποίο ήταν υποψήφιοι κατά την τελευταία τους εξέταση (Πανελλαδικές εξετάσεις ημερησίων ΕΠΑ.Λ (Ομάδα Α΄) των ετών 2013 ή 2014).
Η δημιουργία του κωδικού ασφαλείας (password) από όλους τους ανωτέρω υποψηφίους για υποβολή μηχανογραφικού δελτίου, θα γίνεται στα Λύκεια ως εξής :
1) Όσοι υποψήφιοι – μαθητές και απόφοιτοι – υπέβαλαν Αίτηση-Δήλωση για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις ΕΠΑ.Λ (Ομάδα Α΄) έτους 2015, θα απευθυνθούν στο ΕΠΑ.Λ υποβολής της Αίτησης-Δήλωσης.
2) Όσοι απόφοιτοι διεκδικούν το 10% των θέσεων εισακτέων χωρίς νέα εξέταση, θα απευθυνθούν σε οποιοδήποτε ημερήσιο ΕΠΑ.Λ, κατά προτίμηση στο πλησιέστερο στην κατοικία τους ή εκείνο της αποφοίτησής τους.
Όσοι απόφοιτοι υπέβαλαν Αίτηση-Δήλωση το Φεβρουάριο αλλά δεν έκαναν ανάκληση και παράλληλα δεν προσήλθαν σε ΚΑΝΕΝΑ μάθημα κατά τις πανελλαδικές εξετάσεις ημερησίων ΕΠΑ.Λ (Ομάδα Α΄) εφόσον επιθυμούν να διεκδικήσουν το 10% των θέσεων εισακτέων χωρίς νέα εξέταση, θα απευθυνθούν ξανά στο ΕΠΑ.Λ υποβολής της Αίτησης-Δήλωσης, μετά την ανακοίνωση των βαθμών των πανελλαδικών εξετάσεων ΕΠΑ.Λ.

Δικαιολογητικά για τον κωδικό ασφαλείας
Οι υποψήφιοι ΕΠΑ.Λ-Α΄ για το 90% για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), θα επιδεικνύουν στο Λύκειό τους το δελτίο εξεταζομένου ή την αστυνομική τους ταυτότητα. Σε περίπτωση εξουσιοδοτημένου από τον υποψήφιο εκπροσώπου, θα κατατίθεται στο Λύκειο η πρωτότυπη εξουσιοδότηση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή.
Οι υποψήφιοι ΕΠΑ.Λ-Α΄ για το 10% για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), θα επιδεικνύουν στο Λύκειο τον πρωτότυπο τίτλο απόλυσης (απολυτήριο ΕΠΑ.Λ, πτυχίο Β΄ κύκλου ΤΕΕ, ΤΕΛ και Ναυτικών Λυκείων). Σε περίπτωση εξουσιοδοτημένου από τον υποψήφιο εκπροσώπου, θα κατατίθεται στο Λύκειο η πρωτότυπη εξουσιοδότηση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή.

Σχολιάστε

3 × two =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here