Πού και πότε θα υποβάλετε το Μηχανογραφικό 2015

Last updated on July 19th, 2015 at 02:02 pm

Η ιστοσελίδα υποβολής:
https://exams.it.minedu.gov.gr/

Από την Δευτέρα 15-6-2015 ως και τη Παρασκευή  17-7-2015, οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ μπορείτε να υποβάλλετε ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό σας Δελτίο (Μ.Δ.) στη παρούσα ηλεκτρονική διεύθυνση. Υπενθυμίζουμε για όσους δεν έχετε λάβει ήδη κωδικό ασφαλείας, ότι μπορείτε να απευθυνθείτε στο Λύκειό σας για να εκδώσετε κωδικό.

Στον παρόν ιστότοπο, μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες χρήσης της Εφαρμογής, στατιστικά στοιχεία βαθμών και προτιμήσεων, το έντυπο Μ.Δ. με τις οδηγίες του και φυσικά το ηλεκτρονικό Μ.Δ.

Επισημαίνεται ότι από τις 15-6-2015 μπορείτε να υποβάλλετε μόνο πρόχειρο Μηχανογραφικό Δελτίο και μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ αντίστοιχα, μπορείτε να προβείτε στην τελική Οριστικοποίηση του Μηχανογραφικού σας Δελτίου.

Με την Οριστικοποίηση, το Μηχανογραφικό σας Δελτίο, αποκτά πλέον μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου και πρέπει να το εκτυπώσετε ή/και να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι μέσα στην προθεσμία υποβολής έχετε δικαίωμα αναίρεσης της οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού σας Δελτίου, με βάση τα αναγραφόμενα στην εγκύκλιο που μπορείτε να δείτε στο σχετικό σύνδεσμο.

exams.it.minedu

Η είσοδος των σχολείων για τη δημιουργία κωδικών των υποψηφίων γίνεται από την παρακάτω διεύθυνση:

kodikoi-sch-mixanografika

 

Μηχανογραφικό με βάσεις κατ. 90% εδώ
Μηχανογραφικό με βάσεις κατ. 10% εδώ

 

  •  
  •  
  •  

2 thoughts on “Πού και πότε θα υποβάλετε το Μηχανογραφικό 2015

  1. Καλησπερα,η ερωτηση μου ειναι ασχετη με το θεμα του παραπανω μηνυματος αλλα γνωριζετε εαν θα πραγματοποιηθουν φετος μετεγγραφες και για δευτεροετεις φοιτητες; Ευχαριστω εκ των προτερων.

    • Στο νομοσχέδιο που είναι σε διαβούλευση δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Στην Ελλάδα όμως τα πάντα αλλάζουν…

Leave a Comment

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com