270+ δωρεάν πρότυπα βιογραφικών σημειωμάτων

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 9 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

http://www.hloom.com/

Στην ιστοσελίδα Hloom θα βρείτε 270+ δωρεάν πρότυπα βιογραφικών σημειωμάτων για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό σας στυλ αλλά και στο αντικείμενο εργασίας που ειδικεύεστε. Τα πρότυπα βιογραφικών μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν (για προσωπική χρήση) στον υπολογιστή σας και διατίθενται σε μορφή Word έτσι ώστε να είναι δυνατή η επεξεργασία τους από εσάς.

Τα βιογραφικά στο Hloom διαχωρίζονται σε 8 κατηγορίες όπως βασικά, καθαρά, δημιουργικά, portfolio, μοντέρνα, ATS-Optimized, κλπ., με μία προεπισκόπηση για να είναι πιο εύκολο να ξεχωρίσετε αυτά που σας ενδιαφέρουν. Έπειτα, μπορείτε να κατεβάσετε αυτό που επιθυμείτε πατώντας στην αντίστοιχη επιλογή.

Για να σας διευκολύνω, ορίστε οι τα links για τις 8 κατηγορίες βιογραφικών:

Προσωπικά θεωρώ το Hloom μία από τις καλύτερες πηγές για πρότυπα βιογραφικών σημειωμάτων. Μεγάλη ποικιλία και στυλ, δωρεάν και ευανάγνωστα. Χρησιμοποιώντας αυτά τα πρότυπα ως οδηγό ή απλά για να πάρετε ιδέες, μπορείτε να τα αναπτύξετε ακόμη περισσότερο σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις.

Πηγή

Σχολιάστε

twelve − 2 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here