500 σχολές σε 63 πόλεις !

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 15 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Στο μηχανογραφικό είναι περίπου 500 σχολές οι οποίες είναι κατανεμημένες σε 63 πόλεις της Ελλάδας . Σε Αθήνα και Θες/νικη είναι το 40% των σχολών και σε 10 πόλεις (ΑΘΗΝΑ , ΘΕΣ/ΝΙΚΗ , ΠΑΤΡΑ  , ΗΡΑΚΛΕΙΟ , ΠΕΙΡΑΙΑΣ , ΙΩΑΝΝΙΝΑ , ΛΑΡΙΣΑ , ΒΟΛΟΣ , ΚΟΖΑΝΗ ,  ΡΕΘΥΜΝΟ) με διψήφιο αριθμό σχολών το 67% των σχολών. Αναλυτικά οι κατανομή για 493 σχολές είναι:
(Δεν έχουν συμπεριληφθεί οι σχολές Αστυφυλάκων που από φέτος είναι σε τέσσερεις πόλεις : Διδυμότειχο, Κομοτηνή, Ξάνθη, Ρέθυμνο και οι σχολές  Σχολή Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού  & Σχολή Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού)

sxoles_ana_poli_2009.pdf

Σχολιάστε

6 + nineteen =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here