Ημέρες Καριέρας 2015

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 8 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Φέτος, οι «Ημέρες Καριέρας» θα πραγματοποιηθούν στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2015  στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για μία μεγάλη συνάντηση νέων, εργαζομένων και στελεχών, επιχειρήσεων και εκπαιδευτικών φορέων που γίνεται στην Ελλάδα.

Οι 3 βασικότεροι πυλώνες της αγοράς «Εργασία, Εκπαίδευση και Επιχειρηματικότητα» θα φέρουν κοντά υποψηφίους, στελέχη, σπουδαστές και όσους αναζητούν εργασία, με εκπαιδευτικούς φορείς και επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι συμμετέχοντες :

  • θα πληροφορηθούν για τις πρόσφατες εξελίξεις στην εκπαίδευση,  για τα προγράμματα κατάρτισης και για τα  νέα μεταπτυχιακά, από τους πιο γνωστούς εκπαιδευτικούς φορείς.
  • Θα γνωρίσουν τα νέα start–ups της αγοράς.
  • Θα συζητήσουν με επιχειρηματίες και εκπροσώπους εκπαιδευτικών φορέων .
  • Θα παρακολουθήσουν δωρεάν ενδιαφέροντες ομιλίες και παρουσιάσεις για την εργασία και την επιχειρηματικότητα, από επαγγελματίες και καταρτισμένα στελέχη μέσω του Up Event.

Η Έκθεση απευθύνεται σε νέους που  θέλουν να κάνουν ένα ακόμη βήμα στην εκπαίδευση, σε εργαζόμενους που αναζητούν ενημέρωση για τις νέες τάσεις στην αγορά εργασίας ή ψάχνουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα και σε τελειόφοιτους  που επιθυμούν να κάνουν το πρώτο βήμα στην καριέρα τους και αναζητούν πληροφορίες σχετικά με την αγορά εργασίας.Αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται για θέματα Εκπαίδευσης, Επιχειρηματικότητας και Εργασίας.

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους!  Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στην Έκθεση είναι η εγγραφή και η προσκόμιση του εισιτηρίου που θα σας αποσταλεί σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή στη γραμματεία της έκθεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

careerdays

Σχολιάστε

15 − 8 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here