Ο διαγωνισμός eSkills Coding ξεκίνησε!

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 8 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Αν είστε μεταξύ 16 και 30 ετών και σας ενδιαφέρει το Animation και το Coding, μπορείτε να λάβετε μέρος στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Video eSkills for Jobs 2015. Ο διαγωνισμός αποτελεί ιδανική ευκαιρία για τους νέους να επιδείξουν τη δημιουργικότητα τους και να δοκιμάσουν τις δεξιότητες τους στο Animation και το Coding!

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απλή – το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να παρακολουθήσετε την εκπαίδευση και να ξεκινήσετε το παιχνίδι. Το animation δεν θα πρέπει να ξεπερνά σε διάρκεια το 1,5 λεπτό και θα πρέπει να υποβληθεί μέσω του καναλιού σας στο Youtube, σύμφωνα με τις οδηγίες του διαγωνισμού.

Η προθεσμία για την υποβολή συμμετοχών λήγει το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015.

Μετά την υποβολή όλων των συμμετοχών, θα αναδειχθεί ένας νικητής και ένας επιλαχών, που θα βραβευθούν κατά τη διάρκεια του eSkills Conference, στις 14 Δεκεμβρίου 2015, στο Λουξεμβούργο.

Αν θέλετε να εξασκήσετε τις δεξιότητες σας στην κωδικοποίηση και είστε έτοιμοι για την πρόκληση,ξεκινήστε το δικό σας  Animation σήμερα!

http://eskills4jobs.ec.europa.eu/young-digital-talent

πηγή

Σχολιάστε

5 × 5 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here