Μεγάλη ταλαιπωρία χιλιάδων υποψηφίων για σχολές ένστολων, χωρίς κανένα λόγο!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος χιλιάδες υποψήφιοι υποβάλουν αίτηση μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και υποβάλλονται σε σωρεία ιατρικών εξετάσεων για τις σχολές  ένστολων (Στρατός, Αστυνομία, Πυροσβεστική). Από τις χιλιάδες των υποψηφίων λιγότεροι από 1200 συνολικά θα είναι επιτυχόντες! Δηλαδή χιλιάδες κόσμος υποβάλλει τα παρακάτω δικαιολογητικά και τις παρακάτω ιατρικές εξετάσεις χωρίς να είναι απαραίτητα. Άλλες χρονιές που δεν υπήρχε η δυνατότητα επιλαχόντων είχε νόημα φέτος δεν έχει κανένα νόημα. Θα μπορούσε να ακολουθεί η διαδικασία των μετεγγραφών. Μια απλή αίτηση (online και όχι ταχυδρομικά και με γνήσιο υπογραφής των υποψηφίων ή των δύο γονέων αν ο υποψήφιος είναι ανήλικος) που θα δηλώνεται σε ποια κατηγορία ανήκει,  ποιες σχολές διεκδικεί και τα δικαιολογητικά θα τα προσκομίσει όταν επιτύχει στη σχολή.
Δηλαδή τα δικαιολογητικά και οι ιατρικές εξετάσεις να ζητούνται ΜΟΝΟ από αυτούς που έχουν τα απαραίτητα μόρια από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
stratos-dikaiologitika

stratos-iatrikes-exetaseis

Καλοδήμος Δημήτρης

τα δικαιολογητικά και οι  ιατρικές εξετάσεις να ζητούνται ΜΟΝΟ από αυτούς που έχουν τα απαραίτητα μόρια από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.