Αλλοπρόσαλλες προβλέψεις βάσεων τρομοκρατούν για μια ακόμα φορά τους υποψηφίους.

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 8 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Όπως κάθε χρόνο έτσι φέτος οι γνωστοί 4-5  “μάντεις” δημοσιεύουν τις προβλέψεις τους και δημιουργούν ντόρο γύρω από τα γραφόμενα τους. Βέβαια καμία εφημερίδα ποτέ δεν μπήκε στο κόπο να συγκρίνει τις προβλέψεις με τις πραγματικές βάσεις. Επειδή μελετώ για αρκετά χρόνια την ευστοχία των προβλέψεων, από τα 4-5 άτομα που μπαίνουν σε αυτή την διαδικασία, το ποσοστό επιτυχίας είναι ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ και μια χρονιά από μια εφημερίδα ήταν ΜΗΔΕΝ. Δεν έχω καταλάβει σε τι βοηθούν οι “προβλέψεις” των βάσεων. Αν ανέβουν οι βάσεις θα ανέβουν για όλους και αν πέσουν θα πέσουν για όλους. Όποτε δεν υπάρχει συγκριτικό πλεονέκτημα. Το Μηχανογραφικό συμπληρώνεται με βάση τις επιθυμίες  και με την υπόθεση ότι έχουμε  γράψει άριστα σε όλα τα μαθήματα αδιαφορώντας για τις όποιες προβλέψεις βάσεων.
Όπως έχω επανειλημμένα γράψει οι προβλέψεις βάσεων ΜΟΝΟ κακό κάνουν. Και ένα μόριο να πέσουν έξω οι προβλέψεις θα έχουν στεναχωρήσει  παρά πολλούς υποψηφίους χωρίς λόγο. Κάθε χρόνο τρομοκρατούν χιλιάδες υποψηφίους  αστήριχτες προβλέψεις! Θυμάμαι πριν χρόνια μια υποψήφια με την μάνα της που ήρθε στο γραφείο κρατώντας μια εφημερίδα που ο “μάντης” πρόβλεπε βάσεις για την Ιατρική πάνω από τις επιδόσεις της υποψήφιας. Η υποψήφια έκλαιγε και η μάνα ήταν πολύ στεναχωρημένη.  Τελικά η υποψήφια πέρασε Ιατρική πληρώνοντας  με πολύ στεναχώρια την ανευθυνότητα κάποιων   “ειδικών”.
Σήμερα η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ φιλοξενεί τις προβλέψεις του φροντιστή κ. Φλωρόπουλου για 50 σχολές. Για την Ιατρική προβλέπει:

provl-tanea-2916-iatriki

Η εφημερίδα ΗΜΕΡΗΣΙΑ  πριν λίγες μέρες φιλοξενούσε τις προβλέψεις  του φροντιστή Γ. Χατζητέγα .  Για την Ιατρική προβλέπει:
provl-imeresia-2106-iatrikiΌπως διαπιστώνεται υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στις δύο εκτιμήσεις.

Καλοδήμος Δ.

Επιτέλους σταματήστε τις προβλέψεις βάσεων που μόνο κακό κάνουν!

 

1 σκέψη στο “Αλλοπρόσαλλες προβλέψεις βάσεων τρομοκρατούν για μια ακόμα φορά τους υποψηφίους.

Σχολιάστε

five × two =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here