Επίθεση με μπογιές και σφυριά στο κτίριο Διοίκησης του ΑΠΘ!

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 8 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Επίθεση στο κτίριο Διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εξαπέλυσε ομάδα περίπου 15 ατόμων.

«Περίπου 15 άτομα, που φορούσαν μαντήλια στο πρόσωπο, είχαν μπογιές και σφυριά, όπως μας είπαν οι φύλακες, έσπασαν τα τζάμια του ισογείου, έσπασαν δύο ATMs τραπεζών, έριξαν μπογιές στους τοίχους», δήλωσε ο αναπληρωτής πρύτανης Έρευνας και Συντονισμού του ΑΠΘ, Θεόδωρος Λαόπουλος.

«Το χειρότερο, και κατά την εκτίμησή μου το πιο επικίνδυνο, επειδή υπήρχε κόσμος που ορκιζόταν εκείνη την ώρα στον ίδιο χώρο, στο φουαγιέ, ήταν ότι άδειασαν τη σκόνη των πυροσβεστήρων στον κόσμο και ο κόσμος την ανέπνεε», πρόσθεσε ο κ.Λαόπουλος, διευκρινίζοντας ότι «αναγκαστήκαμε να βγάλουμε τους ανθρώπους που ορκίζονταν έξω και να προσπαθήσουμε να καθαρίσουμε».

Τραυματισμοί δεν σημειώθηκαν, ενώ η διοίκηση του ΑΠΘ ενημέρωσε ήδη προφορικά τις αστυνομικές και εισαγγελικές Αρχές για το συμβάν.

(Πηγή: kathmerini.gr/ΑΠΕ-ΜΠΕ)

malta-auth

Σχολιάστε

eight − 2 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here