Οι προτιμήσεις των υποψηφίων των φετινών πανελλαδικών

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 8 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Στατιστικά προτιμήσεων ΓΕΛ ΝΕΟ
Στατιστικά προτιμήσεων ΓΕΛ NEO επιτυχόντες

25-08-16 Οι προτιμήσεις των υποψηφίων των φετινών πανελλαδικών

Ιατρική και Νομική Αθήνας ήταν τα δυο Τμήματα που συγκέντρωσαν φέτος τις περισσότερες πρώτες προτιμήσεις των υποψηφίων των πανελλαδικών. Ακολουθούν πιο κάτω άλλα Τμήματα Αθηνών και Θεσσαλονικής όπως το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, το Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ, η Ιατρική Θεσσαλονίκης.

Στην πρώτη εικοσάδα συναντάμε και τα Τμήματα Ψυχολογίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπως και τις σχολές Ανθυποπυραγών, Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών και Θεσσαλονίκης. Αρκετές ήταν και οι πρώτες προτιμήσεις της Σχολής Πλοιάρχων του Εμπορικού Ναυτικού, ενώ και το Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών δηλώθηκε ως πρώτο από 851 υποψηφίους, 13 περισσότερους από το Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.

Όσον αφορά τις συνολικές προτιμήσεις, δηλαδή το πόσοι δήλωσαν ένα Τμήμα στο μηχανογραφικό τους σε οποιαδήποτε σειρά, εδώ τα πρωτεία τα έχει το Τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Αθηνών (15.840), ακολουθούμενο από το Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (11.475), Τεχνολόγων Γεωπόνων Θεσσαλονίκης (10.459), Ήχου και Εικόνας Κέρκυρας (10.015) και Τεχνολόγων Γεωπόνων Λάρισας (9.894) που κλείνει την πρώτη πεντάδα.

Στους πίνακες που ακολουθούν παρουσιάζονται οι είκοσι σχολές με τις περισσότερες πρώτες προτιμήσεις των υποψηφίων, καθώς και αυτές που είχαν τις περισσότερες συνολικά.

pe16-protimisis-top-1

pe16-protimisis-top-syn

 

1 σκέψη στο “Οι προτιμήσεις των υποψηφίων των φετινών πανελλαδικών

Σχολιάστε

16 − eleven =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here