Διεθνής αναγνώριση για το πρόγραμμα και το επίπεδο σπουδών του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 7 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

26-9-2016 id:2821

Διεθνής αναγνώριση για το πρόγραμμα και το επίπεδο σπουδών του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αναγνώρισης (accreditation) των διδασκόμενων μαθημάτων του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΟΔΕ) από το Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW), ενός εκ των πλέον ιστορικών και αναγνωρίσιμων επαγγελματικών ινστιτούτων Ορκωτών Ελεγκτών στον κόσμο. Για τα μαθήματα που παρέχεται αναγνώριση, οι απόφοιτοι του Τμήματος ΟΔΕ απαλλάσσονται από τις αντίστοιχες επαγγελματικές εξετάσεις για την απόκτηση του τίτλου του Ορκωτού Λογιστή (ACA – Chartered Accountant) από το ICAEW.

Το Τμήμα ΟΔΕ είχε υποβάλλει αίτηση για επτά (7) μαθήματα (modules), στα οποία το ICAEW παρέχει δυνατότητα απαλλαγής βάσει αξιολόγησης, για την απόκτηση του διεθνούς αναγνώρισης και υψηλού κύρους επαγγελματικού τίτλου ACA.

Με βάση τα αποτελέσματα της αξιολόγησης, χορηγήθηκε αναγνώριση και στα επτά μαθήματα της αίτησης. Έτσι, οι φοιτητές του Τμήματος ΟΔΕ εφεξής απαλλάσσονται από επαγγελματικές εξετάσεις στα εξής modules του ICAEW: Accounting, Assurance, Business and Finance, Business Strategy, Financial Management, Law και Management Information.

H αναγνώριση αυτή, δίνει ώθηση στις προσπάθειες του Τμήματος για εξωστρέφεια και περαιτέρω αναβάθμιση του επιπέδου σπουδών, προς όφελος των φοιτητών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τους συνδέσμους
https://apps.icaew.com/cpldirectory/ και http://www.ode.aueb.gr/.

opa

Σχολιάστε

2 × 3 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here