Αιτήσεις για 5 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών στο ΕΑΠ

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 7 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Φοιτητών σε 5 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών με εξαμηνιαίες Θεματικές Ενότητες με εισαγωγή στο εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, σύμφωνα με την απόφαση της υπ’ αριθ. 320/29-11-2016 Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΠ, προσφέρει 5 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών με εξαμηνιαίες Θεματικές Ενότητες με εισαγωγή στο εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του ιδίου διαστήματος, 5η Δεκεμβρίου 2016 έως και την 8η Ιανουαρίου 2017, θα πρέπει να γίνει η ταχυδρομική αποστολή του φακέλου των δικαιολογητικών.

Δείτε την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος εδώ.

Για να υποβάλλετε ηλεκτρονική αίτηση πατήστε εδώ.

Σχολιάστε

twenty − eight =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here