850.000 εργαζόμενοι στο δημόσιο της Μεγάλης Βρετανίας μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους τα επόμενα 20 χρόνια!

Μελέτη λέει ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο 850.000 θέσεις εργασίας στο δημόσιο τομέα θα μπορούσαν να αυτοματοποιηθούν έως το 2030 .
Όλο το άρθρο του Guardian εδώ
Στο παραπάνω άρθρο μεταξύ άλλων αναφέρεται:
Μελέτες της Deloitte έδειξαν ότι όλοι οι τομείς θα επηρεαστούν από την αυτοματοποίηση στις επόμενες δύο δεκαετίες, με το 74% των θέσεων εργασίας στον τομέα των μεταφορών και αποθήκευσης, 59% στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο και το 56% στον τομέα της μεταποίησης που έχουν υψηλή πιθανότητα να αυτοματοποιηθεί.
Στην υπηρεσία της υγείας, ο αριθμός των νοσηλευτών έχει αυξηθεί από 210.000 το 2001 σε 274.000 το 2015. Ωστόσο, ο αριθμός των υπαλλήλων σε αυτό το «διαδραστική» εργασία αναμένεται να μειωθεί σε 266.000 το 2030.
Ο Mike Turley, παγκόσμιος επικεφαλής του δημόσιου τομέα στην Deloitte, δήλωσε: «Βλέπουμε ήδη παραδείγματα για το ρόλο της τεχνολογίας  στο δημόσιο τομέα.  Ρομποτικά διαδικασίες που υποστηρίζουν την τοπική αυτοδιοίκηση στην καταχώρηση των δεδομένων τους, χωρίς οδηγό τρένα  και η διαδεδομένη τεχνολογία αισθητήρων χρησιμοποιείται σε νοσοκομεία και γηροκομεία για να παρακολουθεί τους ασθενείς δίνει στους νοσηλευτές και φροντιστές περισσότερο χρόνο για την ποιοτική αλληλεπίδραση με τους ασθενείς.

© 2017, . Για την αναδημοσίευση της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η αναφορά του link προς το άρθρο του sep4u.gr

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment

four × four =

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!