Υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία υποψηφίων για εισαγωγή στα Τ.Ε.Φ.Α.Α.,

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 7 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

ΜΑΡΟΥΣΙ, 12 – 5 – 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ανακοινώνεται ότι για την υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία υποψηφίων για εισαγωγή στα Τ.Ε.Φ.Α.Α., όσοι θα προσέρχονταν στην Επιτροπή Εξέτασης με έδρα τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων και επιθυμούν να εξεταστούν στο αγώνισμα της κολύμβησης (50μ. ελεύθερο) το οποίο περιλαμβάνεται προαιρετικά στα εξεταζόμενα αγωνίσματα, λόγω έλλειψης κολυμβητηρίου 50μ. στην συγκεκριμένη πόλη, θα πρέπει να προσέλθουν για όλες τις πρακτικές δοκιμασίες τους στην Επιτροπή Εξέτασης με έδρα τη Λάρισα.

 

Σχολιάστε

12 − ten =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here