Βιολογία Γενικής Παιδείας & Προσανατολισμού : Απαντήσεις & Σχόλια της ΠΕΒ

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 7 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Σήμερα Παρασκευή 16/6/2017 πραγματοποιήθηκε η πανελλαδική εξέταση στο μάθημα της Βιολογίας Προσανατολισμού σε Ημερήσια και Εσπερινά Λύκεια.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω τα θέματα και τις προτεινόμενες απαντήσεις της Επιτροπής Παιδείας της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων.

Τα θέματα ήταν σαφή, μα απαιτούσαν χρόνο για την επεξεργασία των απαντήσεων. Μπορείτε να διαβάσετε το σχόλιο της Ένωσης εδώ.

 

Ημερήσιο Γενικό Λύκειο Θέματα Προτεινόμενες Απαντήσεις
Εσπερινό Γενικό Λύκειο Θέματα Προτεινόμενες Απαντήσεις

Σήμερα Παρασκευή 16/6/2017 πραγματοποιήθηκε η πανελλαδική εξέταση στο μάθημα της Βιολογίας Γενικής Παιδείας σε Ημερήσια και Εσπερινά Λύκεια.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω τα θέματα και τις προτεινόμενες απαντήσεις της Επιτροπής Παιδείας της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων.

Τα θέματα ήταν σαφή, βατά και κλιμακούμενης δυσκολίας . Μπορείτε να διαβάσετε το σχόλιο της Ένωσης εδώ.

Ημερήσιο Γενικό Λύκειο Θέματα Προτεινόμενες Απαντήσεις
Εσπερινό Γενικό Λύκειο Θέματα Προτεινόμενες Απαντήσεις

Σχολιάστε

4 × two =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here