Καθορισμός αριθμού εισακτέων για τις Σχολές Πυροσβεστικής το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 7 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

η απόφαση

1. Ο αριθμός των εισακτέων στη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 καθορίζεται σε τριάντα πέντε (35).
Από τον αριθμό αυτό:
Ποσοστό 10%, δηλαδή μια (1) θέση, θα καλυφθεί από υποψηφίους που εξετάσθηκαν στα μαθήματα της Γ΄ τάξης Ημερησίου Γενικού Λυκείου, προηγούμενων ετών, σε εθνικό επίπεδο και δεν παίρνουν μέρος στις αντίστοιχες εξετάσεις κατά το τρέχον έτος (ΧΩΡΙΣ ΝΕΑ ΕΞΕΤΑΣΗ), που απέκτησαν βεβαίωση πρόσβασης ή συμμετοχής τα δύο προηγούμενα έτη (2015, 2016), ως ακολούθως: Σε όσους απέκτησαν βεβαίωση πρόσβασης ή συμμετοχής το έτος 2016, σε ποσοστό 60%, ήτοι μια (1) θέση και σε όσους απέκτησαν βεβαίωση πρόσβασης το έτος 2015, σε ποσοστό 40%, ήτοι μηδέν (0) θέσεις.
γ) Ποσοστό 65%, δηλαδή είκοσι τρεις (23) θέσεις, θα καλυφθούν από υποψηφίους που θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις των μαθημάτων της Γ’ τάξης Ημερησίου Γενικού Λυκείου που εξετάζονται σε πανελλαδικό επίπεδο κατά το τρέχον σχολικό έτος (ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ) και απέκτησαν βεβαίωση συμμετοχής το έτος 2017. Από τον αριθμό αυτό:
Ποσοστό 10%, δηλαδή δύο (2) θέσεις, θα καλυφθούν από υποψηφίους που εξετάσθηκαν στα μαθήματα της Γ’ τάξης Ημερησίου Γενικού Λυκείου, προηγούμενων ετών, σε εθνικό επίπεδο, δεν παίρνουν μέρος στις αντίστοιχες εξετάσεις κατά το τρέχον έτος (ΧΩΡΙΣ ΝΕΑ ΕΞΕΤΑΣΗ) και απέκτησαν βεβαίωση πρόσβασης ή συμμετοχής τα δύο προηγούμενα έτη (2015, 2016), ως ακολούθως: Σε όσους απέκτησαν βεβαίωση συμμετοχής το έτος 2016, σε ποσοστό 60%, ήτοι μια (1) θέση και σε όσους απέκτησαν βεβαίωση πρόσβασης το έτος 2015, σε ποσοστό 40%, ήτοι μια (1) θέση. Ωστόσο, δεδομένου ότι το έτος 2015 δεν υπήρχε για τους υποψηφίους ιδιώτες η δυνατότητα επιλογής της σχολής Ανθυποπυραγών στο Μηχανογραφικό Δελτίο κατά συνέπεια η μια θέση που προκύπτει μεταφέρεται προς κάλυψη από τους υποψηφίους με βεβαίωση συμμετοχής του έτους 2016.

1. Ο αριθμός των εισακτέων στη Σχολή Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, ύστερα από συμμετοχή τους στις εξετάσεις σε πανελλαδικό επίπεδο του σχολικού έτους 2016-2017 καθορίζεται σε ενενήντα οκτώ (98)  Από τον αριθμό των εισακτέων, που καθορίζεται στην παράγραφο 1 του παρόντος άρθρου, ποσοστό 3% δηλαδή τρεις (3) θέσεις θα καλυφθεί από υποψηφίους των (Ημερήσιων) ΕΠΑ.Λ. έτους 2017.
Επί των υπολοίπων ενενήντα πέντε (95) θέσεων ποσοστό 10%, δηλαδή δέκα (10) θέσεις, θα καλυφθούν από υποψηφίους που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις των Ημερήσιων Γενικών Λυκείων, προηγούμενων ετών, δεν παίρνουν μέρος στις αντίστοιχες εξετάσεις κατά το τρέχον έτος (ΧΩΡΙΣ ΝΕΑ ΕΞΕΤΑΣΗ) και  απέκτησαν βεβαίωση πρόσβασης ή συμμετοχής τα δύο
προηγούμενα έτη (2016, 2015), ως ακολούθως: Σε όσους απέκτησαν βεβαίωση συμμετοχής το έτος 2016, σε ποσοστό 60%, ήτοι έξι (6) θέσεις και σε όσους απέκτησαν βεβαίωση πρόσβασης το έτος 2015, σε ποσοστό 40%, ήτοι τέσσερις (4) θέσεις. Ωστόσο, δεδομένου ότι το έτος 2015 δεν υπήρχε για τους υποψηφίους η δυνατότητα επιλογής στο Μηχανογραφικό Δελτίο της Σχολής Πυροσβεστών, οι τέσσερις ανωτέρω θέσεις μεταφέρονται προς κάλυψη από τους υποψηφίους με βεβαίωση συμμετοχής του έτους 2016.
Οι υπόλοιπες ογδόντα πέντε (85) θέσεις θα καλυφθούν από υποψηφίους οι οποίοι θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις των μαθημάτων της Γ’ τάξης Ημερησίου Γενικού Λυκείου που εξετάζονται σε πανελλαδικό επίπεδο κατά το τρέχον σχολικό έτος (ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ) και απέκτησαν βεβαίωση συμμετοχής το έτος 2017.

Σχολιάστε

seven + ten =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here