Χαρτογράφηση των αλλαγών στο Μηχανογραφικό Δελτίο του 2017

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 7 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Δημήτρη καλησπέρα,

σου στέλνω προς δημοσίευση μια πρωτότυπη ανάλυση που έκανα σχετικά με τις διαφοροποιήσεις στις διαθέσιμες επιλογές των υποψηφίων που περιλαμβάνει το Μηχανογραφικό Δελτίο του 2017 σε σχέση με το περσινό.

Μπορείς αν θέλεις να την αναρτήσεις ως έχει στο sep4u.

Η ανάλυση εστιάζει στις μεταβολές στο πλήθος των επιλογών που έγιναν σε σχέση με το 2016 όσο αφορά πανεπιστήμια και ΤΕΙ καθώς και στην παραχώρηση τμημάτων από κάποιο πεδίο προς κάποιο/κάποια άλλα.
Προφανώς αυτές οι αλλαγές θα επηρεάσουν και τις βάσεις αλλά και την επιλογή Ομάδας Προσανατολισμού των μαθητών της Β΄ και Γ΄Λυκείου και γι αυτό είναι πράγματι σημαντικές.
Δεν συμπεριλαμβάνονται άλλου είδους αλλαγές που υπάρχουν, όπως πχ μετονομασίες τμημάτων ή οι αλλαγές στη ΣΤΥΑ κλπ που είναι μάλλον επουσιώδεις.

Αν θέλεις πρόσθεσε και το παραπάνω σχόλιο στο κείμενό μου ώστε να καταλαβαίνουν όλοι τι περιλαμβάνει η ανάλυση.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Κουράκλης
Υπεύθυνος Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Κέντρου Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.) Καλαμάτας
Περιοχή συνημμένων

η ανάλυση

Ευχαριστώ τον συνάδελφο για την ανάλυση που μου έστειλε
Καλοδήμος Δ

Σχολιάστε

12 − seven =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here