Το βιογραφικό της Ελληνίδας που αμείβεται με 270.000 ευρώ το χρόνο από το Ελληνικό Δημόσιο

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 7 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

η κ. Ουρανίας (Ράνιας) Αικατερινάρη ΕΊΝΑΙ επικεφαλής του Υπερταμείου Αποκρατικοποιήσεων

η κ. Ουρανίας (Ράνιας) Αικατερινάρη γεννήθηκε το 1971. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ. Είναι κάτοχος ΜΒΑ από το City University στη Μεγάλη Βρετανία. Έχει εργαστεί στην επιχειρηματική και επενδυτική τραπεζική σε Ελλάδα και εξωτερικό σε μεγάλους οργανισμούς όπως η BNP Paribas, Eurobank και Deutsche Bank. Έχει διατελέσει Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος στη ΔΕΗ την περίοδο 2010-2015. Επίσης, τα τελευταία δύο χρόνια ήταν Partner στην Ernst & Young (ΕΥ). Να σημειωθεί πως η κ. Αικατερινάρη είναι κόρη της πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και της Δημοκρατικής Αριστεράς Ασημίνας Ξηροτύρη-Αικατερινάρη. Η κ. Ασημίνα Ξηροτύρη-Αικατερινάρη κατάγεται από την Στυλίδα.

και η μαμά … με τον Κουβέλη. Στην Ελλάδα για να καταλάβεις τέτοιες σημαντικές θέσεις στο Δημόσιο πρέπει να υπάρχουν και οι απαραίτητες πολιτικές διασυνδέσεις.

 

Σχολιάστε

4 × 3 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here