Επισκέψεις Λυκείων στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-18

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 6 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Αξιότιμοι κυρίες/οι, καλησπέρα,

Εκ μέρους του Προέδρου του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητή κ. Αγγελου Μπίλα, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να διαβιβάσετε στα Λύκεια της αρμοδιότητάς σας την συνημμένη επιστολή του, ακολουθεί και παρακάτω, που αφορά τη διοργάνωση εκδηλώσεων γνωριμίας με το Τμήμα για μαθητές Β και Γ Λυκείου, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών εκδρομών. Το διάστημα των εκδηλώσεων είναι η εβοδμάδα από 29/1/2018 έως και 2/2/2018.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου
(τηλ: 2810 393505, e-mail: rena@csd.uoc.gr).

Με εκτίμηση,

Ρ. Καλαϊτζάκη
Προϊσταμένη Γραμματείας
Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών

Ακολουθεί η επιστολή του Προέδρου:

Θέμα: Επισκέψεις Λυκείων στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-18

Αξιότιμοι Κύριοι/ες,

Το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών[1][1] του Πανεπιστημίου Κρήτης τα τελευταία χρόνια οργανώνει ημέρες επισκέψεων μαθητών λυκείων για την ενημέρωσή τους στην Επιστήμη και Μηχανική Υπολογιστών (Computer Science and Computer Engineering). Πληροφορίες για τις εκδηλώσεις των τελευταίων ετών υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Τμήματος στον σύνδεσμο «Το Τμήμα -> Παρουσιάσεις[2][2]».
Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος, το Τμήμα προγραμματίζει να επεκτείνει τις επισκέψεις, και για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος να διεξαχθούν την εβδομάδα Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 έως και Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018. Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν σύντομη ενημέρωση και εκτενείς ξεναγήσεις σε εργαστήρια ανά μικρές ομάδες μαθητών. Κάθε επίσκεψη σχολείου θα έχει διάρκεια μισής περίπου ημέρας (μεταξύ 09:00-13:00), προκειμένου να δοθεί ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερους μαθητές να επισκεφθούν το Τμήμα. Το πρόγραμμα θα αποσταλεί μόλις οριστικοποιηθεί, ενδεικτικά μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας του ακαδημαϊκού έτους 2016-17 στη διεύθυνση:
http://www.csd.uoc.gr/index.jsp?custom=hmerida2017 .

Παρακαλώ πολύ ενημερώστε τα Λύκεια της αρμοδιότητάς σας ότι θα χαιρόμασταν ιδιαίτερα αν ενδιαφέρονται και μπορούν να επισκεφθούν το Τμήμα μας στα πλαίσια εκπαιδευτικών εκδρομών κατά την παραπάνω χρονική περίοδο. Σε αυτή την περίπτωση, παρακαλώ να μας δηλώσουν αριθμό ενδιαφερόμενων μαθητών Β και Γ Λυκείου έως και την Πέμπτη 30/11/2017.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Προϊσταμένη της Γραμματείας του Τμήματος, κα Ρένα Καλαϊτζάκη (τηλ: 2810393505, e-mail: rena@csd.uoc.gr) που συντονίζει όλη την διαδικασία.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών
Άγγελος Μπίλας

[1][1] http://www.csd.uoc.gr

[2][2] https://www.csd.uoc.gr/index.jsp?content=department_presentations&openmenu=demoAcc1&lang=gr

https://www.facebook.com/CSDadmin/

Σχολιάστε

17 + five =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here