Το βιογραφικό του Πρόεδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της Lamda Hellix

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 6 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
Ο Απόστολος Κάκκος είναι ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Hellix από το 2002 ενώ το 2013 ανέλαβε επίσης και το ρόλο του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου. Προγενέστερα, είχε αναλάβει διευθυντικές θέσεις σε εισηγμένες εταιρείες του χώρου του IT, Τηλεπικοινωνιών και Οικονομικών Υπηρεσιών και έχει υπηρετήσει στο Διοικητικό Συμβούλιο εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τεχνολογίας, ασφάλειας και ακινήτων. Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος αλλά και Πρόεδρος του European Data Centre Association (EUDCA) με έδρα τηνς Βρυξέλλες.

Ο Απόστολος έχει τιμηθεί με το βραβείο Κούρος για την Ανάπτυξη και Καινοτομία, ως Καλύτερος Επιχειρηματίας Data Center στην Ευρώπη και με το βραβείο RSM Ruban D’ honneur RSM ως Επιχειρηματίας της Χρονιάς.

Είναι κάτοχος διπλώματος Φυσικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, MEng στο IT από το University College London (UCL) και MEng στα Industrial Relations & Management από το London School of Economics & Political Science (LSE). Έχειεπίσης εκπαιδευτεί στο Finance, M&A και Venture Capital στο London Business School (LBS) και στο University of California, Berkeley.

Σχολιάστε

15 + 5 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here