Παρουσίαση της Σχολής ΗΜΜΥ του ΕΜΠ από ένα απόφοιτο του

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 6 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

πατήστε εδώ . Μια καταπληκτική παρουσίαση που αξίζει να διαβάσετε.

Δυστυχώς όμως τα τελευταία χρόνια το τμήμα παρουσιάζει μια καθοδική πορεία αν και παραμένει 1ο στην Ελλάδα στην κατηγορία Electrical & Electronic Engineering του QS Ranking 2017. Στην 2η θέση είναι το τμήμα του ΑΠΘ και στη 3η του τμήμα του  Παν. Πατρών

electrician reapairing industrial machine
electrician reapairing industrial machine

Καλοδήμος Δ.

2 σκέψεις στο “Παρουσίαση της Σχολής ΗΜΜΥ του ΕΜΠ από ένα απόφοιτο του

  1. Γελάνε και οι πετρες…..θες μαθηματικά?πήγαινε ημμυ ΕΜΠ..θες φυσική? Πήγαινε ημμυ ΕΜΠ…. Καταρχάς αυτό για τη φυσική είναι εντελώς άκυρο….στους ημμυ ΕΜΠ δεν κάνουν ούτε αναλυτική μηχανική,ούτε σχετικότητα,ούτε σοβαρή κβαντομηχανική κάνουν .για να μη μιλήσω για αστροφυσικής,πυρηνική φυσική κλπ..όσο για τα μαθηματικά ούτε καν αγγιζουν θεωρητικά μαθηματικά ….γενικά αστεία πράγματα λέει η “παρουσίαση” και απλώς προσπαθεί να τραβήξει τους καλούς μαθητές στη συγκεκριμένη σχολή. Κρίμα στα παιδιά που θα χαντακωθουν από τέτοιες “αντικειμενικες” παρουσιασεις.

    • Έχω τελειώσει το ΦΥΣΙΚΟ ΕΚΠΑ και την εποχή εκείνη κάναμε Φυσική από τα βιβλία των Alonso & FINN ενώ στο ΕΜΠ τα βιβλία BERKELEY. Τα βιβλία του BERKELEY είναι σαφώς ανωτέρου επιπέδου. Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σας. Στα Πολυτεχνεία γενικά μαθαίνουν καλή Φυσική & Μαθηματικά. Και το σημαντικότερο τα εφαρμόζουν κάπου. Θα βοηθούσε αν μας λέγετε ποια σχολή έχετε τελειώσει ….

Σχολιάστε

twelve + 16 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here