Βεβαίωση Συμμετοχής για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ 2018.

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 6 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Μαρούσι, 12 – 7 – 2018

Δελτίο Τύπου

Βεβαίωση Συμμετοχής για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ 2018.

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι βεβαιώσεις συμμετοχής ήδη χορηγούνται σε όσους συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ.
Η Βεβαίωση Συμμετοχής περιλαμβάνει τους γραπτούς βαθμούς όλων των πανελλαδικά εξεταζομένων μαθημάτων (Γενικής Παιδείας, Προσανατολισμού ή Ειδικότητας και Ειδικά Μαθήματα) καθώς και το σύνολο των μορίων.
Οι υποψήφιοι μπορούν να προμηθεύονται τη βεβαίωση συμμετοχής τους από το ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, στο οποίο υπέβαλαν την Αίτηση-Δήλωση για τις πανελλαδικές εξετάσεις.
Τέλος, υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα 16-7-2018 όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας θα είναι ανοικτά, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους υποψηφίους για το μηχανογραφικό δελτίο και για να χορηγήσουν την ανωτέρω βεβαίωση συμμετοχής στους ενδιαφερόμενους.

1 σκέψη στο “Βεβαίωση Συμμετοχής για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ 2018.

  1. καλημέρα σας για βεβαίωση συμμετοχής στις Πανελλήνιες του 2016 πήγα στο Λύκειό μου και μου είπαν οτι δεν ξέρουν πώς θα μπορούν να μου το δώσουν. Τί να κάνω?

    Ευχαριστώ

Σχολιάστε

3 × two =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here