Γαβρόγλου: Το ΤΕΙ Κρήτης είναι το καλύτερο ΤΕΙ στη χώρα

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 6 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο κ. Γαβρόγλου (Υπουργός Παιδείας) τόνισε ότι « Το ΤΕΙ Κρήτης είναι το καλύτερο ΤΕΙ στη χώρα και αυτό το κατάφερε όχι τόσο από την συνδρομή της Πολιτείας, αλλά από τις προσπάθειες του διδακτικού προσωπικού και των πρυτανικών αρχών» και πρόσθεσε: «Ως Πολιτεία έχουμε υποχρέωση – και αυτό θα κάνουμε- να ενισχύσουμε τη δυναμική που έχει το ίδρυμα ανεξάρτητα εάν θελήσουν ή όχι τελικά να προχωρήσουν σε συνέργειες μαζί του, τόσο το Πανεπιστήμιο όσο και το Πολυτεχνείο Κρήτης, τα οποία επίσης είναι από τα καλύτερα ιδρύματα της χώρας».

Σχόλιο του Διαχειριστή : Ο μόνος αρμόδιος φορέας να το πει αυτό είναι η ΑΔΙΠ. Από ότι γνωρίζω η ΑΔΙΠ δεν έχει πει μέχρι σήμερα ότι συγκεκριμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα είναι το καλύτερο της Ελλάδας.

Σχολιάστε

1 × 5 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here