H Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια πλανήτη σε εγγραφές στην Τριτοβάθμια Εκπ/ση!

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 6 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

H Ελλάδα είναι  πρώτη στον κόσμο (100) ως προς τις εγγραφές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με μεγάλη μάλιστα διαφορά από τη δεύτερη Νότια Κορέα.  H ΗΠΑ είναι στην 8η θέση με score 75,17, η Γερμανία είναι στην 30η θέση με score 59,67, η Γαλλία είναι στην 35η θέση με score 56,24, η Ιαπωνία είναι στην 36η θέση με score 55,33, η Ιταλία είναι στην 38η θέση με score 55,10,  η Ελβετία είναι στην 40η θέση με score 49,91 κλπ. Η Ελλάδα όμως δια του κ. Γαβρόγλου συνεχίζει να δημιουργεί νέα τμήματα για να διευρύνει ακόμα περισσότερο την διαφορά από τις χώρες που ακολουθούν!!!

πηγή: THE GLOBAL TALENT COMPETITIVENESS INDEX 2018

η Ελλάδα δαπάνα ΠΑΝΩ από το Μ.Ο. της Ε.Ε. για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση!

Σχολιάστε

seventeen − 4 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here