Αποτελέσματα μετεγγραφών 2018 – βάσεις – υποβολή ενστάσεων

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 5 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

06-11-18 Αποτελέσματα μετεγγραφών 2018 – βάσεις – υποβολή ενστάσεων

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι τα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφών είναι διαθέσιμα από σήμερα Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018.

Συνολικά υποβλήθηκαν 8.582 αιτήσεις, από τις οποίες 83 υποβλήθηκαν από φοιτητές που έχουν εισαχθεί στα ΑΕΙ με την ειδική κατηγορία των Ελλήνων Πολιτών Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης, 87 από φοιτητές που δήλωσαν ότι εμπίπτουν στις κατηγορίες της παραγράφου 8 του άρθρου 21 του Ν.4332/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει και οι υπόλοιπες 8.412 από φοιτητές που δήλωσαν ότι πληρούν κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια. 110 αιτήσεις υποβλήθηκαν από μη δικαιούχους μετεγγραφής και δεν εξετάστηκαν.

Μεταγράφονται 4.806 φοιτητές, εκ των οποίων οι 82 είναι οι δικαιούχοι της παρ. 8 του άρθρου 21 του 4332/2015 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, και οι 49 είναι Έλληνες Πολίτες της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης. Το ποσοστό επιτυχίας ανήλθε στο 56% του συνόλου των αιτήσεων.

Επιπλέον υποβλήθηκαν 42 αιτήσεις από φοιτητές κυπριακής καταγωγής, εκ των οποίων 9 υποβλήθηκαν από μη δικαιούχους με την κατηγορία αυτή και τελικώς επιτυχόντες κρίθηκαν 33.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδεθούν στην ειδική εφαρμογή με τους κωδικούς με τους οποίους υπέβαλαν την αίτησή τους μέσω του σχετικού συνδέσμου https://transfer.it.minedu.gov.gr ή μέσω της κεντρικής ιστοσελίδας του Υπουργείου από σχετικό σύνδεσμο.

Ενστάσεις-αιτήσεις θεραπείας θα υποβάλλονται μέσω της ανωτέρω ηλεκτρονικής εφαρμογής από την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου έως και την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018.

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2018 ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2018 ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2018 ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ

1 σκέψη στο “Αποτελέσματα μετεγγραφών 2018 – βάσεις – υποβολή ενστάσεων

  1. Καλησπέρα σας ! Οι ενστάσεις μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τους τελευταίους κατά σειρά προτεραιότητας που έχουν πάρει μεταγραφή;
    Ευχαριστώ

Σχολιάστε

3 × four =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here