Αποτελέσματα μετεγγραφών αδελφών προπτυχιακών φοιτητών και φοιτητών με σοβαρές παθήσεις

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 5 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

16-11-18 Αποτελέσματα μετεγγραφών αδελφών προπτυχιακών φοιτητών και φοιτητών με σοβαρές παθήσεις

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους – αδέλφια προπτυχιακούς φοιτητές των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α. και τους φοιτητές με σοβαρές παθήσεις της περ. β της παρ. 8 του άρθρου 21 του Ν.4332/2015 (76 Α΄) ότι τα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφής που υπέβαλαν χωρίς ποσοτικό περιορισμό είναι διαθέσιμα από σήμερα Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα στην ειδική εφαρμογή μετεγγραφών https://transfer.it.minedu.gov.gr

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες χρησιμοποιούν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από τη γραμματεία του Τμήματός τους.

Σχολιάστε

3 × five =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here