Εγκύκλιος για τις εγγραφές, μετεγγραφές, φοίτηση και θέματα οργάνωσης της σχολικής ζωής στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 5 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Οι γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/-τριών ή οι ενήλικοι/-κες μαθητές/-τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ για το σχολικό έτος 2019-2020, υποβάλλουν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής για τα ΕΠΑ.Λ., μέσω της εφαρμογής eεγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://e-eggrafes.minedu.gov.gr
συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τις 22 Μαΐου 2019 και ώρα 10:00 έως τις 18 Ιουνίου 2019 και ώρα 08:30. Για την είσοδο στην εφαρμογή e-eggrafes, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί ΓΓΠΑ (taxis).

Χρήσιμες Πληροφορίες για μαθητές ΓΕ.Λ.

Χρήσιμες Πληροφορίες για μαθητές ΕΠΑ.Λ.

Οδηγίες Χρήσης

Σχολιάστε

one × 5 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here