Σε πενταετή μετατρέπονται τα 8 τμήματα της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 5 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

το ΦΕΚ

Η Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με μεγάλη χαρά  ανακοινώνει στην ακαδημαϊκή κοινότητα, ότι υπεγράφησαν στις  11.6.2019 από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων δύο
αποφάσεις για τον ορισμό της διάρκειας του πρώτου κύκλου σπουδών των  8 Τμημάτων Μηχανικών του ΠΑ.Δ.Α. σε δέκα (10) ακαδημαϊκά εξάμηνα. Οι  αποφάσεις έχουν σταλεί για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο.
Εκφράζονται ευχαριστίες προς το Υπουργείο και σε όσους συνέβαλαν στην  επιτυχή αυτή κατάληξη
Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Ι. Μουτζούρης

 Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση

Η Σχολή Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.) ιδρύθηκε με το Ν.4521/2018 και συγκροτείται από τα Τμήματα:

Η Σχολή Μηχανικών στεγάζεται στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Πανεπιστημιούπολης 1 (Αγ. Σπυρίδωνος, Αιγάλεω 12243) και της Πανεπιστημιούπολης 2 (Θηβών 250 & Πέτρου Ράλλη, Αιγάλεω 12244) του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Σχολιάστε

17 + 2 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here